Meld je aan als researcher bij Zerocopter

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde ethical hackers voor onze community. Vind jij het leuk om in je vrije tijd te zoeken naar kwetsbaarheden? Wil je werken en overleggen met bekende bedrijven over mogelijke kwetsbaarheden in hun online omgeving? Heb jij de vaardigheden om naar kwetsbaarheden te zoeken en kun je die kwetsbaarheden op een begrijpelijke manier beschrijven? Dan ben jij de ethical hacker die wij zoeken!

Ik heb een uitnodiging Meld je nu aan

Transparante beloningen

Wij betalen je per gevonden kwetsbaarheid en hanteren een transparant beloningssysteem. We vertellen je van tevoren precies wat de beloning zal zijn. Door deze manier kunnen we snel je geld uitbetalen.

Snelle terugkoppeling

Zerocopter heeft een speciaal Zerocopter Response Team. Zij ziet erop toe dat er na een melding snel wordt gereageerd. Normaal gesproken binnen 24 uur, met een maximum van 72 uur.

Werken in groepsverband

Bij Zerocopter werken we in groepen aan een probleem. De researchers die zich over een vraagstuk buigen hebben allemaal hun eigen specialisme. Een groep wordt zorgvuldig geselecteerd en samengesteld en bestaat gemiddeld uit 10 personen.

Samen weten we meer dan alleen

Door in groepsverband te werken leren we van anderen. Iedereen heeft zijn eigen inzichten en specialisaties. Door informatie met elkaar uit te wisselen en kennis te delen verbeteren we onszelf én anderen.

Goed om te weten

Nodig andere researchers uit

Jij kunt ook andere researchers uitnodigen om deel uit te maken van onze community.

Betaling van beloningen

Betalingen vinden plaats via PayPal en Bitcoin. Om betalingen te ontvangen heb je een geldig Paypal account of Bitcoin adres nodig.

Deel geen informatie

Je mag geen informatie delen over gevonden kwetsbaarheden. Dat is uitsluitend toegestaan als de klant expliciete toestemming geeft.

Screening

Je gaat deel uitmaken van een zorgvuldig geselecteerde groep ethical hackers. We controleren je persoonlijke informatie en achtergrond (off- en online).

Ondersteuning

Ons support formulier is beschikbaar op iedere pagina van onze website en in ons platform. We helpen je graag verder en zijn beschikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Betaalprovider vergoeding

Helaas vragen sommige betaalproviders een vergoeding voor het ontvangen van geld.

Ik ben een researcher!

Heb jij de vaardigheden om naar kwetsbaarheden te zoeken en kun je die kwetsbaarheden op een begrijpelijke manier beschrijven? Dan ben jij de ethical hacker die wij zoeken!

Meld je nu aan

Heb je vragen?