In het hoofd van de hacker

Hoe kan een hacker jou helpen?

Een stapje verder in het hoofd van de hacker

Op woensdag 27 september 2017 vindt tijdens de Cyber Security Week in Den Haag de tweede editie van het event “In het hoofd van de hacker” plaats. Na het overweldigende succes van vorig jaar, gaan we dit jaar een stapje verder! Inmiddels is het beeld van hackers iets beter geworden en zijn de ethische hackers al lang niet meer de hoodies verscholen achter een laptop. Niet elke hacker is een crimineel en een grote groep zet zich in om van het internet een veiligere plek te maken. Maar samenwerken met een hacker blijft voor veel mensen glad ijs. Wat doen ze nou precies en kan ik die hackers dan echt wel vertrouwen?

Goed huwelijk met een hacker

Hoe bouw je met een hacker aan een goede relatie? Hoe wordt het een samenwerking waar zowel de hacker als jij blij van wordt? Een ethische hacker vindt vooral twee dingen belangrijk; het internet veiliger maken en voor zijn zoektocht erkend worden. Jij wilt graag relevante en begrijpelijke aanwijzingen waarmee de veiligheid van je online omgeving verbetert kan worden. Daarom staat ‘In het hoofd van de hacker’ dit jaar in het teken van de verschillende manieren waarop je met een hacker kan samenwerken!

Blind date

Om de ideale match voor jou te vinden binnen de wereld van het hacken, nemen we ook een kijkje in jouw hoofd. Naast jouw persoonlijke gegevens die doorgegeven wordt bij de aanmelding, volgt er binnen nu en enkele weken een follow-up. Een e-mail met een aantal vragen zodat we jouw profiel kunnen samenstellen zodat we de indeling van de hackshops kunnen personaliseren. Benieuwd welke hacker het beste bij jou past?

Programma

program

Inschrijven

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten voor "In het hoofd van de hacker". Alle deelnemers hebben hun persoonlijke programma's ontvangen.

Locatie

In het hoofd van de hacker is bij The Hague Security Delta Campus. Wilhelmina van Pruisenweg 104; 2595 AN Den Haag.

Openbaar vervoer

Op 2 minuten loopafstand vind je (metro)station Den Haag, Laan van NOI. De HSD Campus is het eerste zilverkleurige gebouw (genaamd HeadQuarter) aan je linkerhand.

Parkeren

De parkeermogelijkheden bij de campus zijn beperkt en deze zijn alleen toegankelijk op reservering. In de omliggende wijken Het Loo en Voorburg kun je in veel delen gratis parkeren met de auto. Daarnaast kun je tegen een tarief parkeren in P + R Laan van NOI (Van Alphenstraat 102 TO, Den Haag).

Heb je vragen?