Wij zijn hackers in hart en nieren. We kijken verder dan de grenzen van het bestaande, ontdekken nieuwe wegen en gebruiken eenvoudige logica om complexe problemen op te lossen. Zo creëren we een bedrijf waar we trots op zijn.

Manifesto

Zerocopter is opgericht met de ambitie om continu online veiligheid voor iedere organisatie, groot of klein, mogelijk te maken terwijl we het internet een veiligere plek maken.

Ieder idee begint met een probleem. Als ethisch hackers en security researchers leerden wij in de afgelopen 10 jaar dat online security voor bedrijven voelde als een soort wilde westen. Men probeert controle te krijgen over het risiconiveau door security teams aan te stellen, er worden verschillende beveiligingsbedrijven ingehuurd, licenties gekocht voor meerdere, dure oplossingen met als resultaat dat er geen overzicht is over de verschillende kwetsbaarheden en de kosten de pan uit rijzen.

Wij geloven dat online veiligheid niet alleen bestaat uit het implementeren van slimme technologie maar dat het ook gaat over het betrekken van de juiste mensen, vergaren van kennis van specialisten en processen zodat de online veiligheid een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt.

  • Wij geloven in directe toegang tot de beste beveiliging-experts en kennis van specialisten om de snelle ontwikkelingen aan de ‘andere kant’ voor te zijn.
  • Bedrijven moeten zich online veilig en vrij voelen, beveiliging zou onze ambities niet moeten inperken.
  • Wij geloven dat iedere organisatie het recht heeft om hun klanten en bedrijfsvoering op een ethische manier te beschermen.

Zo maken we het internet een veiligere plek.

Zerocopter bestaat uit
een team van bevlogen ethisch hackers, software engineer, designers en marketeers.


Foto van Edwin van Andel

Edwin is sinds de jaren ‘80 een gerespecteerd lid van de security community en heeft meer dan 20 jaar ervaring in dit vak. Edwin is het gezicht en de stem van Zerocopter.

Edwin van Andel

CEO

Foto van Junior Meijering

Junior is een ervaren ethisch hacker en oprichter van Zerocopter. Hij gelooft in continue beveiliging en de toegevoegde waarde van het wereldwijde ethical hackers netwerk bij het verbeteren van de online veiligheid van organisaties.

Junior Meijering

Chief Zerocopter Officer

Foto van Olivier Beg

Olivier is de expert op het gebied van hacken. Als een ethisch hacker en actieve bug bounty “jager” kent Olivier onze ethical hackers community beter dan wie dan ook. Hij zorgt dat Zerocopter het best mogelijke platform biedt voor ethical hackers.

Olivier Beg

Head of Researchers

Foto van Koen Peeters

Koen Peeters is onze Business Process Manager. Hij structureert Zerocopter zodat het in staat is om grote hoeveelheden klanten te kunnen bedienen. Hij coördineert processen en communicatie tussen en binnen de verschillende afdelingen van ons bedrijf.

Koen Peeters

Business Process Manager

Foto van Jan Albert Jonker

Jan Albert werkte voor een aantal online bureaus in creatieve en commerciële management functies en verspreidt nu het woord over Zerocopter. Hij slaat de brug tussen de wensen en uitdagingen van onze klanten en onze Zerocopter services.

Jan Albert Jonker

Head of Sales

Foto van Chantal Stekelenburg

Met een achtergrond in growth hacking, UX, CRO en het blij maken van klanten, begon Chantal met de Experience Design cursus bij Hyper Island en is na een traineeship nu een vaste kracht bij Zerocopter.

Chantal Stekelenburg

Brand Manager

Foto van Joachim Nolten

Joachim creëert het liefst nieuwe dingen uit het niets. Daar kwam hij achter toen hij enkele jaren geleden zijn eigen webhosting bedrijf oprichtte. Hij heeft ervaring bij startups als Blendle en Leaplines en een ervaring in IT en software ontwikkeling.

Joachim Nolten

Software Developer

Foto van Lucas Luitjes

Lucas bouwt al 10 jaar webapplicaties en beheert hun infrastructuur, bijvoorbeeld bij Blendle en Silk. Infosec is een obsessie sinds hij voor het eerst aan het internet werd blootgesteld. Hij zorgt dat Zerocopter snel, betrouwbaar en veilig blijft.

Lucas Luitjes

Software Developer

Foto van Mariusz Pruszynski

Mariusz heeft in Taiwan gewoond om te werken aan 's wereld populairste app voor fotobewerking. Nu is hij terug in Europa en werkt hij mee aan het creëren van de beste internet security hub.

Mariusz Pruszynski

Software Developer

Foto van Julia Meininger

Met Julia op kantoor verloopt alles vlekkeloos. Met haar ervaring als management assistent en office manager bij Blendle weet ze haar weg wel te vinden in de hectiek van Zerocopter.

Julia Meininger

Office Manager

Foto van Piotr Klosinski

Piotr was ooit een online pokeraar, daghandelaar en wedde op sportwedstrijden. De afgelopen jaren heeft hij zich verdiept in software-ontwikkeling bij fintech startup Advanon. Nu helpt hij Zerocopter met onze missie het internet een veiligere plek te maken.

Piotr Klosinski

Software Developer

Foto van Inge Meijering

Inge is een ervaren educator. Zij helpt onze hackers met wat hackers graag doen, hun kennis delen met anderen. Inge organiseert evenementen om kennis uit te wisselen over online security en ethical hacking.

Inge Meijering

Events & community manager

Help organisaties om hun online veiligheid te verbeteren

Werk samen met een geweldig team aan dingen die er toe doen. Samen proberen we voor iedere organisatie het digitale domein een beetje veiliger te maken.

Werken bij Zerocopter

Events & Speaking

Kennis delen

Wij zijn regelmatig te vinden op hacking en online security bijeenkomsten over de hele wereld als bezoekers en als sprekers. Als Zerocopter geloven wij in de kracht van het delen van informatie, ideeën en inspiratie.

Volg ons om meer te weten over aankomende evenementen en de ontwikkelingen bij Zerocopter.

Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook

Researcher Community

Kennis delen met de community

Wij waarderen de energie, tijd en moeite die gepassioneerde ethical hackers steken in het veiliger maken van het internet. Die waardering willen wij tot uiting brengen door de community datgene terug te geven wat in onze mogelijkheden ligt.

Wij bieden een platform dat het mogelijk maakt voor talentvolle hackers om wereldwijd organisaties te helpen beveiligen. Daarnaast organiseren en ondersteunen wij evenementen waar hackers kunnen deelnemen aan hackathons, van elkaar kunnen leren door kennis en vaardigheden met elkaar uit te wisselen.

Ik ben een researcher!

Heb je vragen?